Skip to main content

Camp Itivi

Photo – Camp Itivi Website

Hvis du vil opleve naturen på nærmeste hold, og samtidig sove i en god seng og få maden serveret, så er Camp Itivi det helt rigtige sted.
Her er sørget for alt, så det eneste du behøver er at nyde den fantastiske ro der omgiver hytterne. De eneste lyde er knitren fra isbjergene ude på vandet og spurvene der kvidrer i den uendelige natur så langt øjet rækker.

Name:

Camp Itivi

Address:

3900 Nuuk

Email:

info@campitivi-gl.nunahosting.net

Telephone:

+299 27 77 69

Facebook:

@Camp itivi

Website:

https://campitivi.gl/

Placering og Sejlads til Camp Itivi

Tæt på indlandsisen i bunden af Nuuk Fjord, ligger Camp Itivi, beskyttet mod vind og vejr af bjerge på tre sider, med åben udsigt til fjorden hvor isbjergene fra isfjorden langsomt glider forbi. Isbjergene finder vej med tidevandet ind i fjorden foran campen, og mindre stumper af is strander langs vandkanten ved lavvande, så hver morgen har sin egen ny betagende udsigt.

Her kom inuitterne sejlende i deres kajakker på vej på jagt, og senere nordboerne, ind til bunden af fjorden, hvor de nemmest kunne gå over det laveste sted på fjeldryggen; “Itivi” – overgangsstedet.

Oplevelsen starter allerede på vejen ind i fjorden, hvor man sejler i en åben båd iført overlevelsesdragter, skibriller og redningsvest.

Et bevidst valg for at give gæsterne oplevelsen af at være helt tæt på naturen.

På vejen ses vandfald på fjeldsiderne, isbjerge og et rigt fugleliv. Er man heldig kan man også møde både sæler og hvaler, og kaptajnen gør opmærksom på hvad der er at se, hvis man ikke selv opdager sælerne der hurtigt dykker, eller ørnen der svæver højt over sin rede.

LOCAL TIPS

“Local Tips” section offers practical advice and insider knowledge from Nuuk’s residents to help visitors navigate the city like a local.

Filter